Taart natuurlijk is een eenmanszaak gevestigd in Empe, Brederietweg 3, 7399 RG en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Apeldoorn, onder nummer 63420031.

 

Algemene voorwaarden: 

 

·      Taart natuurlijk maakt unieke taarten en maakt dus nooit tweemaal exact dezelfde taart. Een taart wordt ook nooit exact nagemaakt van een foto. Een foto kan wel als richtlijn/inspiratie dienen.

·       Alle taarten worden opgehaald in Empe, tenzij anders afgesproken. 

·      Taart natuurlijk kan alleen rekening houden met allergieën als daar van tevoren informatie over verstrekt is. Lactosevrije taarten kunnen wel gemaakt worden, maar gluten- en/of ei- en/of amandel- en/of notenvrije taarten helaas niet. 

·      U kunt uw bestelling ophalen op de afgesproken datum en tijd (periode van een uur). Mocht deze tijd bij nader inzien niet uitkomen, dan kunnen we in overleg een ander tijdstip vast stellen. Wanneer u zonder overleg op een ander tijdstip komt, kan het zijn dat we niet aanwezig zijn.

·      De taarten worden geleverd op een stevige onderplaat, die in dezelfde stijl als de taart gedecoreerd is. De taarten worden feestelijk ingepakt in folie met bij de taart passende strikken.

·      De taarten dienen plat vervoerd te worden. De beste plek is achterin de auto op de platte laadvloer, of anders op de grond voor of achter de passagiersstoel. Taart natuurlijk is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze opgehaald of afgeleverd is.

·      Bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen kunnen worden bezorgd tegen een overeengekomen kilometervergoeding voor de heen- en terugweg.

·      Na de ontvangen opdracht tot het maken van een taart stuurt Taart natuurlijk een factuur met het verzoek deze uiterlijk 10 dagen voor de feestdag te voldoen. Bij bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen is dit uiterlijk 30 dagen voor de feestdag.

·      Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen kan een aanbetaling van ongeveer 30% gevraagd worden, te voldoen binnen 14 dagen na de factuurdatum.

·      Facturen kunnen uitsluitend door middel van vooruitbetaling via de bank voldaan worden.

Mocht de factuur niet op tijd volledig betaald zijn, dan behoudt Taart natuurlijk zich het recht voor de taartopdracht te annuleren.

·      Bij annulering van de klant tot 10 dagen voor de feestdag (bij bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen tot 30 dagen voor de feestdag) wordt 100% van het reeds betaalde bedrag geretourneerd.

·      Bij annulering van de klant binnen 10 tot 4 dagen tot de feestdag (bij bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen binnen 30 tot 4 dagen tot de feestdag), wordt 70% van het betaalde bedrag geretourneerd. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het vrijhouden van de datum voor de klant, waardoor geen andere opdrachten aangenomen zijn.

·      Bij annulering van de klant binnen 4 dagen tot de feestdag wordt de taart toch gemaakt en wordt geen geld geretourneerd. De klant kan de taart eventueel zelf invriezen.

·      Taart natuurlijk is een eenmanszaak. In geval van ziekte, letsel of dwingende omstandigheden zal Taart natuurlijk er alles aan doen om een vervangende taart-decorateur voor de klant te zoeken. Mocht dit niet lukken, dan ontvangt de klant de complete betaling retour.

·      Indien een klant een klacht heeft over de taart ontvangt Taart natuurlijk binnen 24 uur (een stuk van) de taart retour, om zo de klacht te kunnen beoordelen. Mocht de klacht gegrond bevonden worden door Taart natuurlijk, dan ontvangt de klant een andere taart met een leverdatum in overleg.

·      Klachten die later dan 24 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen. 

·      Klachten over een taart die niet (gedeeltelijk) geretourneerd is, kunnen niet in behandeling worden genomen.

·      Foto’s en ontwerpen van taarten die door Taart natuurlijk gemaakt zijn, blijven eigendom van Taart natuurlijk. Foto’s en ontwerpen kunnen dus op elke wijze door Taart natuurlijk gepubliceerd worden.

·      Foto’s die door klanten aan Taart natuurlijk worden toegestuurd, worden alleen gepubliceerd in overleg en met toestemming van de klant.

·      Met het plaatsen van een bestelling gaat de klant automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

 

Empe, 1 november 2019